Det pågår en mörkläggning i media, nsd.se

Eilert Gezelius

Och på vems order kan man fråga sig, är det på order av regeringen eller försvarsmakten.

Varför tror jag nu det? Kanske ni frågar er. Vi har just nu i detta ögonblick över 300 svenska soldater i sina bästa år under FN flagg i Mali. Det är klassat som världens farligaste plats att vistas på både som civil och soldat. Deras gruppering angreps med självmordsbombare, raketbeskjutning och gevärseld i lördags, tidigare har ett svensk FN fordon sprängts sönder av en vägbomb.

De här ungdomarna som för närvarande riskerar liv och lem i en hopplös mission i Afrika är inte där av frivilliga skäl. De är där under tvång, för går de inte med på utlandstjänstgöring blir de avskedade på stående fot och har inte mer att hämta i försvarsmakten!

Varför är press, radio och TV både döva och stumma?

Handlar de på order från högre ort, så att inte vi föräldrar ens skall ifrågasätta varför vi från Sverige skall skicka våra barn och anhöriga till ett inbördeskrig vi inte har att göra med. Hitintills har ingen svensk ungdom behövt komma hem i en ”Body-bag”, men andra nationer under FN:s flagg har fått ta emot över 270 döda anhöriga från krigets Mali. Läs  artikel